Smart Way je organizacija koja za cilj ima podsticanje razvoja potencijala kod mladih generacija. Mi smo zajednica koja kroz edukativne i razvojne aktivnosti okuplja mlade, kreativne i perspektivne ljude kojima su potrebna znanja, resursi i podrška da svoje ideje pretvore u realnost i na taj način obezbede sebi bolji život u savremenoj budućnosti. Trenutne aktivnosti su prilagođene za uzrast 8-14 godina.

Više o zimskim kampovima možete pročitati OVDE.

Oko 65% dece koja danas upisuju osnovne škole će najverovantije raditi na poslovima koji danas ne postoje. Činjenica je da ne možemo da predvidimo veštine kao ni radna mesta budućnosti. Stoga i naš obrazovni sistem ima poteškoće da pripremi mlade generacije da budu uspešne za svet koji se stalno menja.

Ono što je svim budućim poslovima zajedničko su liderske veštine i preduzentnički način razmišljanja.

Kroz naš pristup neformalnom obrazovanju mladi će imati priliku da spoznaju sebe, unaprede svoje veštine i probude preduzetnički duh koji, verujemo, leži u svima nama.

Počinjemo vrlo jedostavnim koracima: Učimo i osnažujemo mlade da nađu svoje rešenje za neki problem, kreiraju prozvod, testiraju ga na tržištu, predstave ga, rade u timu dok na praktičan način rade na razvoju svoje svesti i veština. I sve to kroz učenje jednog od ponuđenih stranih jezika (engleski, nemački, francuski) koji će im pomoći da budu konkurentni na globalnom tržištu.

Cilj nam je da kreiramo novu generaciju inovatora u Srbiji i regionu. Na taj način ćemo omogućiti da preduzetništvo bude dostupno svima i da svako ko učestvuje u edukativnom programu Smart Way-a bude osnažen da bude lider u svojoj okolini.

Više informacija o našem timu možete pročitati OVDE.