Klikom na dugme “Prijava” otvarate formu za prijavu na Smart Way kamp.

Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, možete nas kontaktirati putem e-maila: ili telefona: ‭+381 64 1298 906‬

Više informacija o samom kampu možete pročitati ovde.

BITNE INFORMACIJE:

Kursevi jezika se održavaju na početnom, srednjem i naprednom nivou

Ako Vaše dete nikada nije učilo jedan od izabranih jezika ima mogućnost da se prijavi na engleski, nemački ili francuski pošto je nastava prilagođena trenutnom nivou znanja. Ukoliko dete nije apsolutni početnik, pre početka kampa radi se inicijalni test kako bi se dete smestilo u odgovarajuću grupu.

Grupe od 5 do 8 polaznika

Kako bi se nastava odvijala kvalitetno i svako dete imalo priliku da maksimalno unapredi svoje znanje obezbeđen je rad u malim grupama, koje ne prelaze više od 8 polaznika.

Kamp traje 7 dana i sadrži ukupno 36 časova u trajanju od 45 minuta (24 časa jezičkih, kao i 12 časova preduzetničkih radionica)

U toku dana deca pohađaju 4 školska časa na izabranom stranom jeziku i 2 časa preduzetničkih radionica. Ostale zabavne aktivnosti u okviru kampa su u potpunosti u skladu sa programom dana I odrzavaju se u večernjim časovima.

Smeštaj je na bazi punog pansiona uz dve užine

Sobe su uglavnom 2, 3, 4, 5 ili 6-krevetni apartmani sa kupatilom. Ukoliko postoji netolerancija na bilo koju hranu kod deteta ili imate druge dijetetske zahteve obroci će biti prilagođeni.

PRAVILA KAMPA

Upotreba mobilnih telefona je ograničena

Korišćenje mobilnih telefona nije dozvoljeno za vreme edukativnih aktivnosti. Propisana satnica za korišćenje uređaja dogovara se sa kamp liderom i roditeljima.

Rutina tokom kampa

Agenda kampa će blagovremeno biti podeljena svim prijavljenim učesnicima kampa. Odlazak u krevet koji je nezavisan od agende je u 22 časa. Ukoliko vlada zabavna atmosfera i dobra disciplina, lider kampa može produžiti veče za 30 minuta. Deca su 24 časa pod nadzorom iskusnih kamp lidera.

Upotreba alkohola, cigareta i drugih opojnih sredstava je strogo zabranjena!